Om Fotograf
Christopher HEsselberg

produktfotograf med speciale i ure og smykker

Jeg er oprindeligt fra Sorø på Vestsjælland, og færdiggjorde uddannelsen som Fotograf gennem NEXT i 2019. I dag er jeg bosat på Frederiksberg.

Under min elevtid fotograferer jeg produkter for en række store smykkebrands som Dyrberg Kern, Sif Jakobsen, Jane Kønig, othmar, garber, PANDORA og Chanti og også tøjbrands som GANNI, DAY og 2nd Day. Jeg når også at være elev i SEES Media hvor jeg tager billeder for GS1. Det betyder at jeg har fotograferet rigtig mange produkter fra Carlsberg, Dagrofa, Salling Group og Coop.

Min elevtid giver mig blod på tanden til at blive selvstændig, dels for at kunne være min egen chef, men også for at kunne levere billeder af ekstra god kvalitet.

Ønsket om at starte min egen virksomhed bliver for alvor til virkelighed i februar 2022. Siden da har jeg haft få, men spændende smykkebrands som Bolou Fine Jewelry, By Sunkissed Jewelry og Collector’s Cage. Jeg har også taget billeder af et event for Lyko og kunstværker for galleriet à mon avis.

Jeg arbejder primært som produktfotograf med speciale i ure og smykker, fordi jeg godt kan lide at det er teknisk udfordrende og komplekst at fotografere. Jeg har også selv en personlig passion for ure, som faktisk startede i forbindelse med en fotoopgave.

Jeg leverer altid højeste kvalitet, og mit mål er at både du som kunde og jeg selv som fotograf, er tilfredse med resultatet før ordren afsluttes.

Fotograf Christopher HEsselberg

Vælg et samarbejde med en professionel fotograf

Ved at samarbejde med en professionel får du højeste kvalitet på den absolut nemmeste måde. lad os tage en snak om hvordan jeg kan gribe lige netop din opgave an og hvornår. Kontakt mig, eller se mere af mit arbejde.