Mennesker

Når jeg fotograferer mennesker har jeg især fokus på at frembringe ærlighed, troværdighed og et glimt i øjet. Mit mål er altid et vellignende portræt, som hverken er for opstillet og fake eller alt for redigeret, men som vedkommende jeg har fotograferet stadig bliver tilfredse med, og kan se sig selv i.

Fokus på mennesket foran linsen

Jeg går op i at lære mennesket jeg skal fotografere lidt at kende først, så de bliver lidt mere trygge og afslappede når vi går i gang. Det er mit største fokus, at få mennesket frem, fremfor al muligt over-avanceret teknik. Jeg tror på at give personen i stolen den bedst mulige oplevelse som muligt, og fotografere dem, som de er. Jeg laver primært erhvervsportrætter af medarbejdere.

christopher har lavet både historiske og nutidige portrætter og situationsbilleder til mig, og jeg bliver hver gang imponeret over hans talent og evner til både at komponere, fotografere og redigere så der altid kommer et fremragende produkt ud i sidste ende. og så er det både sjovt, hyggeligt og lærerigt at arbejde med christopher bag linsen.

Peter Karl Hagen

Skolelærer og selvstændig underviser

Fotograf Christopher HEsselberg

Kontakt mig for professionel portræt fotografering

Jeg kan levere portrætbilleder af eksempelvis medarbejdere, som ser både professionelle ud og har et ens udtryk. Jeg laver også billeder af mennesker som arbejder, eller leger med deres hobby. kontakt mig for et samarbejde.