Bestil et testbillede

Bestil et testbillede af dit smykke helt gratis, og vurdér selv om mit arbejde lever op til dine forventninger. Jeg har stor tiltro til, at du vil blive imponeret over min kvalitet, og ikke kommer til at falde ned ad stolen over mine priser.

Packshot for BOLOU Fine Jewelry. Bestil et testbillede af, hvordan dit smykke vil se ud i et packshot i dag

Packshot for BOLOU FIne Jewelry

Det kan være svært, at hyre en fotograf, uden at vide om kvaliteten er, som man havde håbet. Derfor tilbyder jeg at lave et packshot af et smykke du selv vælger, helt gratis og uforpligtende, så du kan dømme med egne øjne, om jeg er fotografen for dig.

Sådan fungerer det
1

Send detaljer

Brug formularen nedenfor til at Sende et reference billede eller skrive en kort beskrivelse om, hvad du skal bruge, og selvfølgelig dine kontakt oplysninger

2

Aflevér smykket

Send eller mød personligt op og aflevér det smykke som skal fotograferes, på mit kontor. Vi kan også sammen aftale et tidspunkt

3

Modtag og Vurdér

Du vil efter kort tid modtage dit testbillede samt besked om, hvornår du kan hente dit smykke. testbilledet må ikke bruges kommercielt.

Bestil et testbillede

Vær opmærksom på at jeg på nuværende tidspunkt kun laver packshots af smykker som testbilleder. Ønsker du et miljø eller modelbillede, så kontakt mig

  Beskrivelse *

  Skriv lidt detaljer om hvad du ønsker, eksempelvis en særlig opstilling af smykkerne

  Referencebillede

  Eventuelt vedhæft et referencebillede som inspiration (kun JPG, PNG eller TIFF)

  Det med småt – med stort

  Type af testbilleder

  Jeg tilbyder på nuværende tidspunkt kun at lave testbilleder af smykker, altså eksempelvis øreringe, fingerringe, halskæder og vedhæng, armbånd, osv., som packshots. Ønsker du at få lavet miljøbilleder eller modelbilleder, eller at få lavet et testbillede af et andet produkt, så kontakt mig for at få et tilbud.

  Aftalen ved testbilleder

  Ved et testbillede har vi endnu ikke indgået nogen aftale om et samarbejde. Et testbillede er både gratis og uforpligtende – No strings attached.

  Brug af testbilleder

  Testbillederne er en gratis service jeg tilbyder. Derfor må testbilledet ikke bruges kommercielt, og skal altså kun anses som værende et slags preview på, hvordan dine smykker vil se ud foran lige netop min linse. Vil du gerne bruge dit testbillede kan du selvfølgelig godt komme til det, dog mod betaling.

  Jeg bruger selv testbillederne på min hjemmeside og på de sociale medier, som reklame for mit arbejde.

  Fotograf Christopher HEsselberg

  Kontakt mig i dag

  lad os tage en snak om hvordan jeg kan gribe lige netop din opgave an, og hvornår. Du er velkommen til at skrive en mail eller ringe til mig.