Smykker

Når jeg skal lave produktfotos af smykker arbejder jeg ud fra et princip om at hvert et smykke har sin egen personlighed. Jeg anvender avanceret udstyr og teknikker til opsætning af lys, fotografering og billedbehandling, så blanke flader og materialer står frem helt skarpt og rigtigt.

andre smykker

Få dine smykker til at komme til live, selv på en skærm

Du kender det måske: smykket, som en guldsmed har brugt mange timer på, selv om det er nypoleret og reflekterer lys i alle retninger, ser fladt og dødt ud så snart det kommer på et billede. Sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis du vælger et samarbejde med en professionel fotograf som mig.

Mit speciale er ure og smykker, hvor jeg har flere års erfaring med store kendte brands som, Jane Kønig, Othmar, Garber, Dyrberg Kern, Sif Jakobsen, Chanti, samt min nuværende kunde, luksusbrandet BOLOU Fine Jewellery.

Jeg kan godt lide sværhedsgraden i at fotografere smykker, fordi det kræver at jeg opsætter lys som er helt individuelt og tilpasset. Der er aldrig en one-size-fits all løsning. Hvert et smykke skal have en anderledes opsætning, hvilket betyder at man lærer noget nyt, hver gang, og derved konstant udvikler sig.

Med smykkebilleder lavet af mig, er der garanteret masser af dybde, liv og personlighed i billederne, med respekt for smykkets håndværk og design.

BOLOU Fine Jewellery er glade for at kunne anbefale Fotograf Christopher Hesselberg. Udover hans ekspertise i at skabe perfekte pack-shots af vores smykker, er Christopher også ekstremt serviceminded og hurtig i sin levering. Han har en særlig evne til at sikre, at hvert billede afspejler den høje præcision og kvalitet, som vores smykker er lavet med. Hans professionelle tilgang og evne til at levere hurtige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten gør ham til en værdifuld samarbejdspartner for os. Vi er taknemmelige for Christophers dedikation og den fremragende service han tilbyder.

Anne Louise Blichfeldt Winther

Direktør, BOLOU Fine Jewellery

Christopher Hesselberg | Professionelle produktfotos af smykker
fotograf christopher hesselberg

Kontakt mig for at få lavet produktfotos af smykker

Jeg kan levere både miljø -og modelbilleder samt packshots eller videoer, så du får den fulde mediepakke til at tage din smykkekampagne til helt nye højder. Kontakt mig for et samarbejde, eller bestil et testbillede helt gratis.