By Sunkissed jewelry er en successhistorie om et skoleprojekt som blev til en reel virksomhed. For Klara lavede jeg en blanding af packshots og miljøbilleder med nogle af hendes bestsellers. I opgaven havde jeg frie tøjler, og jeg sigtede derfor efter et feminint look, da Klaras målgruppe primært er kvinder.

Anbefaling fra By Sunkissed Jewelry

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christopher Hesselberg for at fotografere mine smykker fra BySunkissed, og jeg kan ikke være mere tilfreds med resultatet. Christophers evne til at fange detaljerne i hvert enkelt smykke er helt enestående. Hans øje for lys, komposition og perspektiv har virkelig løftet billederne til et nyt niveau. Christopher har en utrolig sans for æstetik, og det ses tydeligt i det arbejde, han har leveret. Han er professionel, lyttende og åben for ideer, hvilket gjorde hele processen god. Hans kreativitet og opmærksomhed på detaljer har resulteret i billeder, der virkelig fremhæver vores brand og vores produkter. Jeg kan varmt anbefale Christopher Hesselberg til alle, der ønsker fotografier af højeste kvalitet.

Klara Christensen

Indehaver, By Sunkissed Jewelry

Christopher Hesselberg | Professionelle produktfotos af smykker
fotograf christopher hesselberg

Kontakt mig for at få lavet produktfotos af smykker

Jeg kan levere både miljø -og modelbilleder samt packshots eller videoer, så du får den fulde mediepakke til at tage din smykkekampagne til helt nye højder. Kontakt mig for et samarbejde, eller bestil et testbillede helt gratis.