Hver gang et af Bolou’s detaljerede smykker kommer foran min linse, er det en helt ny og spændende udfordring. For Bolou har jeg især fokus på at hvert eneste billede er spot-on, både i lys, komposition og redigering, så det passer til den ekstremt høje kvalitet i deres smukke, håndlavede luksus smykker.

BOLOU på Sociale MEdier

Udover deres hjemmeside og webshop, bruger BOLOU deres packshots til at præsentere deres smykker på især Instagram. Den skarpe fritlægning gør desuden at BOLOU kan ændre baggrundsfarve efter behov, samtidigt med at smykkerne stadig fremstår med flot kontrast og detaljegrad.

Anbefaling FRA BOLOU

BOLOU Fine Jewellery er glade for at kunne anbefale Fotograf Christopher Hesselberg. Udover hans ekspertise i at skabe perfekte pack-shots af vores smykker, er Christopher også ekstremt serviceminded og hurtig i sin levering. Han har en særlig evne til at sikre, at hvert billede afspejler den høje præcision og kvalitet, som vores smykker er lavet med. Hans professionelle tilgang og evne til at levere hurtige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten gør ham til en værdifuld samarbejdspartner for os. Vi er taknemmelige for Christophers dedikation og den fremragende service han tilbyder.

Anne Louise Blichfeldt Winther

Direktør, BOLOU Fine Jewellery

Christopher Hesselberg | Professionel fotografering af smykker
fotograf christopher hesselberg

Kontakt mig for skarpe packshots af dine smykker

Jeg kan levere både miljø -og modelbilleder samt packshots eller videoer, så du får den fulde mediepakke til at tage din smykke kampagne til helt nye højder. Kontakt mig for et samarbejde, eller bestil et testbillede helt gratis.