Anna Nikoline har en skønhedsklinik hvor hun laver ansigtsbehandlinger. Her sælger hun også en række produkter, som hun også selv bruger i klinikken. Anna ønskede nogle Stylede produktfotos af skønhedsprodukter som hun kunne bruge på hendes hjemmeside og klinikkens sociale medier.

By Anna Nikoline på Sociale Medier

Anna ønskede nogle fede billeder af hendes prodykter fra Phyris, til brug på især sociale medier. Hun ønskede sig noget lækkert og elegant blødhed, så derfor landede vi på nogle stylede packshots med baggrunde i silke.

Produktfotos af skønhedsprodukter på By Anna Nikolines Instagram
Produktfotos af skønhedsprodukter på By Anna Nikolines Instagram
Produktfotos af skønhedsprodukter på By Anna Nikolines Instagram

Christopher hjalp mig med at tage produktbilleder til brug på SoMe og hjemmeside. Han arbejdede effektivt og sikrede, at billederne blev leveret hurtigt og i høj kvalitet. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Christopher til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig fotograf.

Anna Nikoline

Indehaver, By Anna Nikoline

Christopher Hesselberg | Professionel fotografering af smykker
fotograf christopher hesselberg

Stylede produktfotos af skønhedsprodukter

Jeg kan levere både stylede packshots, samt miljø -og modelbilleder eller videoer, så du får den fulde mediepakke til at tage din produkt kampagne til helt nye højder. Kontakt mig for et samarbejde, eller se mere af mit arbejde.